Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Tryck OK för att fortsätta. Batteriproblem (0006)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Tryck
på OK för
att fortsätta.
Batteriproblem
(0006)
Roboten har problem med att ansluta till strömförsörjningen. Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sidaKontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back