Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Uppdatering av programvara tillgänglig. Kontakta webbsupport.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Uppdatering
av programvara
tillgänglig.
Kontakta
webbsupport.
Programvaran i din robot måste uppdateras Försök att uppdatera programvaran. Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back