Ta bort alla hinder i min väg. (2008)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Ta bort alla
hinder i min väg.
(2008)
Neato-roboten har problem med att navigera i omgivningen. Detta fel uppstår troligen inom ett rent område och kommer inte att lösas genom att radera felet, vilket sker genom att trycka på VÄLJ-knappen. Prova att flytta roboten 30 cm bort. Starta från en annan plats eller flytta laddningsstationen vid nästa städcykel. Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.