Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Tryck OK för att fortsätta. (1000, 3000, 4000, 5000)

Vad skärmen sägerVad det betyderVad du ska göra

Tryck OK för att fortsätta.

(1000, 3000, 4000, 5000)

Det är problem med lasersensorn som mäter avståndet till föremål. Tryck VÄLJ.Kontrollera att inget blockerar roboten eller att roboten inte är intrasslad i sladdar.

Kontrollera att roboten ligger plant på golvet.

Kontrollera att inga möbler har flyttats eller att roboten inte har flyttats till ett annan rum.

Kontrollera att robotens laser kan rotera fritt: Använd en bomullstops för att rotera lasern fem gånger åt vänster och fem gånger åt höger, se till att den INTE kommer in i något hål.

Använd tryckluft med korta luftstötar på ett avstånd av 15 cm för att ta bort skräp från lasertornet.

Försök att starta om roboten genom att hålla nere START-knappen i 20 sekunder.

Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.