Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Vilken borste passar min Botvac-robot?

Om du vill byta ut en Botvac-borste kan du ta reda på vilka borstar som passar din robot med hjälp av diagrammet nedan.

Botvac 65, 70, 75, 80, 85 Botvac D Series: D65, D70, D75, D80, D85

Botvac Connected Series: D3, D5, Connected

What_brush_fits_in_my_Botvac_robot2

Blade Brush Part Number: 945 – 0193
Combo Brush Part Number: 945 – 0192

inte
kompatibel
What_brush_fits_in_my_Botvac_robot3

Blade Brush Part Number: 945 – 0197
Combo Brush Part Number: 945 – 0198

inte
kompatibel
Var denna artikel till hjälp?

  Back