Kontakta kundtjänst. (8021, 8031)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Kontakta
kundtjänst.
(8021, 8031)
Roboten har problem med att kommunicera med laddningsstationen. Koppla ur och anslut laddningsstationen igen. Ta bort roboten från laddningsstationen och placera den sedan tillbaka igen för att ladda – lysdioden måste visa ett fast vitt sken (för Botvac Connected) eller fast grönt sken (för modellerna XV, Botvac och Botvac D Series) före användning. Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.