Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ta bort alla hinder i min väg. (2011)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Ta bort alla
hinder i min väg.
(2011)
Neato-roboten har problem med att navigera i omgivningen. Avbryt rengöringen och återvänd till laddningsstationen för att börja om.
Var denna artikel till hjälp?

  Back