Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kan jag använda en laddningsstation från en äldre Neato-modell med min Botvac D3/D5 Connected?

Botvac D3/D5 Connected robotdammsugare är designad att endast fungera med en D3/D5 laddningsstation vilken följer med in ditt robotdammsugarpaket. Den är inte kompatibel med laddningsstationer från andra Neato robot-serier.

Var denna artikel till hjälp?

  Back