Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Vilka funktioner i Neato-appen är inkluderade i Botvac Connected-modellerna (Botvac D7 Connected, Botvac D3 Connected, Botvac D5 Connected, Botvac Connected)?

Neato Botvac D7 Connected Robot VacuumBotvac D7 Connected Neato Botvac D3 Connected Robot VacuumBotvac D3 Connected Neato Botvac D5 Connected Robot VacuumBotvac D5 Connected Neato Botvac Connected Robot VacuumBotvac Connected
Neato-appen
Enkel åtkomst och kontroll
Starta roboten när du inte är hemma
Push-meddelanden
Batteristatus
Aviseringar om underhåll / Context Sensitive-hjälp
Schemaläggning
Smartwatch-support

Apple Watch, Android Wear

Hitta mig
MYFLOORPLAN
Extra Care
Rengöringsstatistik
Coverage Maps
1x/2x Punktrengöring
Manuell körning (Fjärrkontroll)