Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Vilka funktioner i Neato-appen är inkluderade i Botvac Connected-modellerna (Botvac D3 Connected, Botvac D5 Connected, Botvac Connected)?

Botvac D3 Connected Botvac D5 Connected Botvac Connected
Neato-appen
Enkel åtkomst och kontroll
Starta roboten när du inte är hemma
Push-meddelanden
Batteristatus
Aviseringar om underhåll / Context Sensitive-hjälp
Schemaläggning
Smartwatch-support

Apple Watch, Android Wear
Hitta mig
Rengöringsstatistik
1x/2x Punktrengöring
Manuell körning (Fjärrkontroll)
Var denna artikel till hjälp?

  Back