Kan jag använda en smartwatch (smartklocka) med min Neato-app?

Ja, om du har en Apple Watch eller Android Wear smart watch kan du styra vissa funktioner med din klocka, såsom start, stopp, och ta emot meddelanden. Klockan måste vara i närheten av din smartphone för att dessa funktioner ska vara tillgängliga. När du har parat din smarta klocka med din smartphone, gå till klockans app på din smartphone och ge den tillgång till Neato-appen för att visa funktioner på klockan.