Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Jag har bytt batteri och det verkar nu ladda långsamt.

Användning av obehöriga eller tredje parts tillbehör (ej Neato-original) kan skada din robot och göra garantin ogiltig. Det är möjligt att du har installerat ett icke-Neato-original som inte är kompatibel med din robot och inte laddar optimalt.

Var denna artikel till hjälp?

  Back