Vad är Extra försiktig-navigering?

När navigeringsläge Extra försiktig är påslagen, kommer din Neato robotdammsugare att dammsuga dina golv och samtidigt se till att roboten inte kommer nära känsliga möbler/objekt.  Roboten tillåter en större buffertzon runt möbler för att minimera stötar.  Neato robotdammsugare undviker också trånga utrymmen så att den inte fastnar (t.ex. Den undviker att gå mellan stolsben där det inte finns utrymme för navigering).  Den här funktionen är endast är tillgänglig via Neato-appen.