Vad är Skonsam Navigering?

Denna information gäller för:

Botvac D3 ansluten
Botvac D4 ansluten
Botvac D5 ansluten
Botvac D6 ansluten
Botvac D7 ansluten

När Skonsam Navigering är påslagen kommer din Neato-robot att dammsuga dina golv samtidigt som du ser till att roboten inte kommer så nära känsliga möbler / föremål. Roboten möjliggör en större buffert runt möbler för att minimera stöta in i föremål. Med Skonsam navigering aktiverad kommer Neato-roboten också att undvika snäva utrymmen så att roboten inte fastnar (exempel: undviker att komma mellan stolben där det inte finns något utrymme att navigera). Få tillgång till funktionen med Neato-appen. På startskärmen trycker du på Alternativ, där kan du aktivera Skonsam navigering.

Obs! Skonsam Navigering kan endast användas vid individuella rengöringar och kan inte användas vid schemalagd rengöring.

clean-home.JPG     extra-care.JPG