Kan jag ansluta min robot till mer än ett Wi-Fi-nätverk?

Ja, du kan para ihop din robot med upp till 10 olika Wi-Fi-nätverk från samma Neato-app.

För att lägga till ett annat Wi-Fi-nätverk, gå till robots instrumentpanel på Neato-appen. Klicka först på Robot-inställningar (kugghjulet) och sedan på Wi-Fi-inställning. Klicka på ”+”-ikonen på toppen av skärmen för att lägga till en ny Wi-Fi-nätverk. Du behöver inte sammankoppla din robot till det här nätverket.

Om du ändrar lösenord på ett redan etablerat Wi-Fi-nätverk måste du först ta bort (genom att klicka på ”soptunna”-ikonen i det övre högra hörnet) och lägg sedan tillbaka nätverket det nya lösenordet.