Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Ta bort alla hinder i min väg …

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Ta bort alla hinder i min väg…
Roboten har problem med att navigera i omgivningen. Det kan bero på följande:

• Lasern är blockerad.
  • Roboten har problem med att navigera på golvet.
  • Sensorerna är smutsiga eller fungerar inte korrekt.
  • Robotens hjul eller borste är smutsiga
Lokalisera felet genom att följa dessa steg: 1. Kontrollera att det inte finns något som hindrar roboten från att röra sig framåt (t.ex. föremål i vägen, om den är intrasslad i sladdar, inte ligger plant på golvet) 2. Kontrollera att inget i omgivningen har ändrats sedan roboten började städa (t.ex. möbler har flyttats, roboten har flyttats till ett annat rum) 3. Kontrollera att dekalen som satt på skärmen när roboten levererades har avlägsnats helt och hållet.

4. Roboten måste återställas. För UPP batteriströmbrytaren till AV, vänta i 5 minuter och för NED den till PÅ igen. Om det inte finns någon batteriströmbrytare kan du försöka koppla från batterierna.

5. Kontrollera att hjulhusen inte är fulla med skräp.

6. Kontrollera att batteriet är laddat

7. Kontrollera att robotens laser kan rotera fritt: Använd en bomullstops för att rotera lasern fem gånger åt vänster och fem gånger åt höger, se till att den inte kommer in i något hål

8. Använd tryckluft med korta luftstötar på ett avstånd av 15 cm

Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.