Schema rengöring med din Neato Robot

Denna information gäller för:

Botvac ansluten
Botvac D3 ansluten
Botvac D4 ansluten
Botvac D5 ansluten
Botvac D6 ansluten

För information om BotVac Connected D7 Klicka Här

Din Neato-robot kan planeras att städa ditt hem när det är bekvämt för dig och din familj. Neato kan komma ihåg flera unika återkommande scheman, oavsett om du är en samma-tid-varje-dag personen eller om du är den endast-den-dagen-som-börjar T-typen, Neato har dig täckt! När du har ställt in din robots schema, luta dig bara tillbaka och njut av det härliga livet av smart hemstädning.

Steg 1: Från Neato iOS eller Android-applikation välj menyraden och välj ROBOT SCHEDULE.

home.JPG            schedule.JPG

Steg 2: Under Robotens schema väljer du Aktivera schema och knackar sedan på LÄGG TILL SCHEMA DAGAR för att konfigurera schemaläggning. På den här skärmen kan du välja TID, DAGAR och STÄDNINGSALTERNATIV (Eco eller Turbo)

OBS! I iOS-versionen, se till att markera kryssrutan längst upp till höger på varje undermeny för att spara dina val. I Android-versionen visas kryssrutan endast på skärmen Lägg till rengöringsdagar.

add_cleaning.JPG       schedule1-5.JPG

schedule2.JPG        schedule3.JPG

Steg 3: Placera din Neato på sin laddstation och Neato tar hand om resten!