Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kan min Neato-robot dammsuga mer än ett rum?

Flera rum? Det är inga problem för Neato: den rör sig automatiskt från rum till rum. Dessutom laddar roboten sig själv när batterierna börjar ta slut så att den kan dammsuga större ytor.

Var denna artikel till hjälp?

  Back