Min Neato upptäcker inte de gränsmarkeringar jag har lagt ut. Vad ska jag göra?

Gränsmarkeringarna måste ligga plant på golvet och får inte blockeras eller döljas under något (t.ex. tjocka mattor) för att roboten ska kunna upptäcka dem.

Om roboten fortsätter att ha problem med att upptäcka gränsmarkeringar klickar du på chattikonen för att få hjälp eller gå in på vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.