Kan jag flytta min Neato-robot medan den håller på att städa?

Om du måste flytta roboten till ett annat rum medan den håller på att städa ska du avbryta det pågående jobbet innan du lyfter den och starta ett nytt program när du har satt tillbaka den på golvet. Om du inte avbryter det pågående städjobbet innan du flyttar roboten vet den inte var i hemmet den befinner sig, vilket medför att den förmodligen inte hittar tillbaka till laddningsstationen.