Vänta medan jag kontrollerar min position.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Vänta medan jag kontrollerar min position.
Roboten försöker orientera sig i omgivningen. Vänta tills roboten har orienterat sig i rummet.

Obs! Om du lyfter upp roboten och flyttar den till en annan plats i rummet kan den bli desorienterad. Undvik att lyfta upp roboten under en städcykel. Om detta är ett återkommande problem kan du prova med att flytta på föremålen i rummet så att roboten får bättre referenspunkter för sin navigering. Roboten måste se minst ett objekt inom 3,5 meter i varje riktning.