Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Vilken typ av smuts dammsuger Neato-roboten upp?

Neato dammsuger upp normal smuts i ett hushåll: smuts, djurhår, smulor, damm etc. Till skillnad från andra robotdammsugare som mer fungerar som sopborstar är Neato baserad på en kraftfull dammsugare.

Var denna artikel till hjälp?

  Back