Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Jag har ett RPS-fel. …

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Jag har ett RPS-fel. …
Det är problem med lasersensorn som mäter avståndet till föremål. Tryck OK. Försök att starta om roboten genom att hålla nere START-knappen i 20 sekunder. Om problemet kvarstår, återställ roboten För batteriströmbrytaren till AV, vänta i 5 minuter och för den till PÅ igen.

Om det inte finns någon batteriströmbrytare kan du försöka koppla från batterierna.

Det är också bra att se till att följande görs:

• Kontrollera att inget blockerar roboten eller att roboten inte är intrasslad i sladdar
  • Kontrollera att roboten ligger plant på golvet
  • Kontrollera att inga möbler har flyttats eller att roboten inte har flyttats till ett annan rum
  • Kontrollera att robotens laser kan rotera fritt: Använd en bomullstops för att rotera lasern fem gånger åt vänster och fem gånger åt höger, se till att den INTE kommer in i något hål
  • Använd tryckluft med korta luftstötar på ett avstånd av 15 cm
  • Kontrollera att hjulhusen inte är fulla med skräp
  • Rengör borsten och ändhättorna och se till borsten kan röra sig fritt
  • Kontrollera att dekalen på LCD-skärmen har avlägsnats helt och hållet
  • Ladda din robot tills den lyser med fast grönt sken

Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.