Jag har ett RPS-fel. …

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Jag har ett RPS-fel. …
Det är problem med lasersensorn som mäter avståndet till föremål. Tryck OK. Försök att starta om roboten genom att hålla nere START-knappen i 20 sekunder. Om problemet kvarstår, återställ roboten För batteriströmbrytaren till AV, vänta i 5 minuter och för den till PÅ igen.

Om det inte finns någon batteriströmbrytare kan du försöka koppla från batterierna.

Det är också bra att se till att följande görs:

• Kontrollera att inget blockerar roboten eller att roboten inte är intrasslad i sladdar
  • Kontrollera att roboten ligger plant på golvet
  • Kontrollera att inga möbler har flyttats eller att roboten inte har flyttats till ett annan rum
  • Kontrollera att robotens laser kan rotera fritt: Använd en bomullstops för att rotera lasern fem gånger åt vänster och fem gånger åt höger, se till att den INTE kommer in i något hål
  • Använd tryckluft med korta luftstötar på ett avstånd av 15 cm
  • Kontrollera att hjulhusen inte är fulla med skräp
  • Rengör borsten och ändhättorna och se till borsten kan röra sig fritt
  • Kontrollera att dekalen på LCD-skärmen har avlägsnats helt och hållet
  • Ladda din robot tills den lyser med fast grönt sken

Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.