Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min fläkt har fastnat Tryck OK för att starta om.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Min fläkt
har fastnat.
Tryck OK
för att
starta om.
Fläkten fungerar inte ordentligt. Kontrollera att det sitter i ett filter, att fläktintaget inte är blockerat och att utblåsningshålet baktill på roboten inte är igentäppt. Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ
Var denna artikel till hjälp?

  Back