Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min borste behöver rengöras.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Min borste
behöver rengöras.
Borsten rör sig fortfarande men med svårighet på grund av allt skräp som har samlats. Kontrollera att inget skräp har trasslat in sig i borsten eller lagret. Följ instruktionerna för rengöring av borsten och lagren.

Botvac Series:

XV Series:

Var denna artikel till hjälp?

  Back