Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Rengör min borste.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Rengör min
borste.
Borsten har fastnat och är full av skräp. Kontrollera att inget skräp har trasslat in sig i borsten och lagren. Följ rengöringsguiden för borsten och lagren.

Botvac Series:

XV Series:

Var denna artikel till hjälp?

  Back