Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kontrollera filter och dammbehållare.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Kontrollera filter
och dammbehållare.
Filtret och dammbehållaren är inte insatt och motorn är ovanligt belastad. Se efter att både filter och dammbehållaren är ren och ordentligt insatt.
Var denna artikel till hjälp?

  Back