Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Vänster hjul är blockerat. Ta bort alla hinder.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Vänster hjul
är blockerat.
Ta bort
alla hinder.
Vänster hjul har fastnat och roboten har problem med att förflytta sig. Kontrollera att inget skräp har trasslat in sig i hjulet. Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back