Jag kan inte ladda. Flytta basstationen till en ny plats.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Jag kan inte
ladda.
Flytta basstationen
till en ny
plats.
Roboten har problem med att nå eller lokalisera laddningsstationen och kan inte laddas. Flytta laddningsstationen till en annan plats på en öppen yta med 3'/30 cm fritt utrymme på vardera sida. Se efter att inga gardiner eller dörrar finns inom ett avstånd av 100 cm från laddningsstationen. Skjut roboten till laddningsstationen så att den kan laddas.

Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.