Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ingen anslutning till trådlöst nätverk. Försök igen.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Ingen anslutning
till trådlöst nätverk.
Försök igen.
Roboten har problem vid anslutning till ditt Wi-Fi-nätverk. Mer information under Felsökning av Wi-Fi. Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back