Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Jag återgår till START och behöver laddas.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Jag återgår
till START och
behöver
laddas.
Roboten slutförde städningen och återvänder till platsen där den startade. Roboten återvänder till platsen där den startade rengöringen. Den vet inte var laddningsstationen är. Lyft upp roboten och placera den på laddningsstationen.
Var denna artikel till hjälp?

  Back