Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Om du upplever att roboten har kort körtid eller att batterierna inte håller laddningen

Om körtiden är kortare än väntat ska du följa dessa felsökningssteg:

1. Rengör roboten noga så att den mekaniska driften och sensorn fungerar ordentligt. Om det samlas stora mängder skräp, smuts och damm i roboten kan det påverka dess förmåga att fungera normalt och resultera i korta körtider.

Rengöra borsten
Rengöra/byta filter
Rengöra hjulen
Rengöra sensorerna

2. Försök att kalibrera om robotens batterier.

Botvac Series:

XV Series:

Byte av batterier och optimering för Neato Botvac (PDF)
Byte av batterier och optimering för Neato XV (PDF)

Beroende på miljön, hur ofta du kör roboten och hur gammal den är förlorar batteriet med tiden sin förmåga att behålla laddningen och måste bytas.

Om du har fler frågor klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.