Damma av mig så att jag kan se.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Damma av
mig så att
jag kan se.
Roboten kan inte känna av omgivningen eftersom lasern är blockerad. Kontrollera att hela skyddsfilmen på skärmen har tagits bort så att den inte lossnar och blockerar robotens lasersystem. Torka av ytan med en mjuk trasa. Använd en bomullstops för att rotera lasern fem gånger i varje riktning, se till att undvika laserns öppningar och IR-givaren. Använd tryckluft med 4–5 korta luftstötar och rengör lasertornet på ett avstånd av 15 cm.