Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min timer är AV

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Min timer
är AV.
Du måste sätta på timerfunktionen innan du kan ställa in eller ändra timern. Kontrollera att timern är på genom att gå till HUVUDMENY > Timer > Aktivering.
Var denna artikel till hjälp?

  Back