Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Var kan jag köpa utbytesbatterier till min Neato-robot?

Om du behöver nya batterier till din Neato-robot, köp originalbatterier från Neato. Andra batterier som eventuellt verkar kompatibla kan skada roboten och göra garantin ogiltig. Neato originalbatterier har i allmänhet denna logotyp:

Neato Genuine Accessories

Ersättningsbatterier till din Neato robotdammsugare hittar du här.

Var denna artikel till hjälp?

  Back