Var ska jag placera laddningsstationen till Neato-roboten?

Placera laddningsstationen mot en vägg, nära ett eluttag. Roboten behöver ca en meters fritt utrymme framför laddningsstationen för att kunna ansluta ordentligt. Sätt laddningsstationen en meter från ett hörn och minst en meter från en dörr enligt bilden nedan för bästa resultat. Se till att roboten kan ”se” laddningsstationen från olika platser i rummet: dölj inte laddningsstationen bakom eller under möbler, i en lång, smal hall eller i ett avspärrat utrymme. Undvik att låta laddningsstationen stå i starkt solljus hela tiden. Om du har tjocka mattor ska du kontrollera att laddningsstationen inte lutar eftersom detta kan störa anslutningen.

charge_base_location_map