Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

USB-minnet kopplades bort.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
USB-minnet
kopplades bort.
Vid kopiering av loggar togs USB-minnet bort. Anslut USB-minnet till kabeln och starta filöverföringen av loggen igen.
Var denna artikel till hjälp?

  Back