Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Hur ofta måste jag byta batterier på min Neato?

Laddningsbara batterier försämras naturligt när de föråldras. Batteriets livslängd beror på omgivningen och på hur ofta Neato-roboten används. Äkta Neato-batterier håller i många rengöringscykler innan de behöver bytas ut. Om du märker att drifttiden eller effekten försämrats kan det vara dags att byta ut batterierna.

Litiumjon-batterier: Om du märker att drifttiden förkortats kan det vara dags att byta ut batterierna. Vi rekommenderar dig att köpa äkta ersättningsbatterier från Neato från våra återförsäljare.

NiMh-batterier: Om din robot kom med NiMh-batterier och du upplever förkortade drifttider, följ dessa steg. Försök först att kalibrera batterierna genom att följa instruktioner här. Om du inte upplever en förbättrad drifttid rekommenderar vi dig att köpa äkta ersättningsbatterier från Neato från våra återförsäljare.

Klicka här för tips på att få ut det mesta av din Neato-batterier.