Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Hur tar jag reda på om min robot är registrerad på mitt Neato-konto och statusen för robotens Wi-Fi-anslutning?

För att ta reda på om din robot är registrerad och ansluten till Min Neato-kontot och för att se statusen för Wi-Fi-anslutningen, tryck på VÄLJ-knappen under hemskärmen för att gå till huvudmenyn::

main_menu_cleaning_screenshot Välj Inställningar

settings_language_screenshot Välj Wi-Fi

wifi_lcd_screenshot Wi-Fi Av: En avmarkerad kryssruta betyder att Wi-Fi är AV

wifi_lcd_remove_network Wi-Fi På: En markerad kryssruta betyder att robotens Wi-Fi är

När Wi-Fi är PÅ kan du se om du har anslutit din robot tidigare eller inte:

• Om du inte har anslutit din robot tidigare kan du inte se Info och Ta bort nätverk.
  • Om din robot är eller har varit ansluten kommer du att se Info och Ta bort nätverk.

Välj Info och du kommer att se följande skärm:

wifi_ssid_screenshot

Rad 1: Namnet på det Wi-Fi-nätverk som roboten ställts in att ansluta till.

Rad 2: Roboten IP-adress

Rad 3: Server: Indikerar statusen för anslutningen till Neatoserver.

• green_checkmark Ansluten till Neatoserver
  • red_x Inte ansluten till Neatoserver

Rad 4: Länkad: Indikerar om din robot blev länkad (registrerad) till ditt Neato- konto.

• green_checkmark Länkad (registrerad) till ditt Neato- konto
  • red_x Inte länkad (registrerad) till ditt Neato- konto