Hur tar jag reda på om min robot är registrerad på mitt Neato-konto och statusen för robotens Wi-Fi-anslutning?

För att ta reda på om din robot är registrerad och ansluten till Min Neato-kontot och för att se statusen för Wi-Fi-anslutningen, tryck på VÄLJ-knappen under hemskärmen för att gå till huvudmenyn::

main_menu_cleaning_screenshot Välj Inställningar

settings_language_screenshot Välj Wi-Fi

wifi_lcd_screenshot Wi-Fi Av: En avmarkerad kryssruta betyder att Wi-Fi är AV

wifi_lcd_remove_network Wi-Fi På: En markerad kryssruta betyder att robotens Wi-Fi är

När Wi-Fi är PÅ kan du se om du har anslutit din robot tidigare eller inte:

• Om du inte har anslutit din robot tidigare kan du inte se Info och Ta bort nätverk.
  • Om din robot är eller har varit ansluten kommer du att se Info och Ta bort nätverk.

Välj Info och du kommer att se följande skärm:

wifi_ssid_screenshot

Rad 1: Namnet på det Wi-Fi-nätverk som roboten ställts in att ansluta till.

Rad 2: Roboten IP-adress

Rad 3: Server: Indikerar statusen för anslutningen till Neatoserver.

• green_checkmark Ansluten till Neatoserver
  • red_x Inte ansluten till Neatoserver

Rad 4: Länkad: Indikerar om din robot blev länkad (registrerad) till ditt Neato- konto.

• green_checkmark Länkad (registrerad) till ditt Neato- konto
  • red_x Inte länkad (registrerad) till ditt Neato- konto