Vilka push-meddelanden sänder Botvac Connected Series?

Det finns fem push-meddelanden som sänds från roboten. Push-meddelanden sänds inte för alla fel.

Robotens LCD-meddelande Appens push-meddelande Felsökning
Klart! Jag återgår till laddningsstationen för laddning. Jag har städat klart. Information
Klart! Återvänder till START. Jag har städat klart. Information
Låg batterinivå. Ladda mig. Låg batterinivå. Ladda mig. Varning
Kontrollera att basen är ansluten till strömmen. Kontrollera att basen är ansluten till strömmen. LÄNK
Flytta basstationen till en ny plats. Flytta basstationen till en ny plats. LÄNK
Ta bort alla hinder i min väg. Jag sitter fast! LÄNK

Push-meddelanden fungerar olika på iOS- och Android-smartenheter.

iOS: Även om användaren är utloggad kommer en iOS-enhet att få push-meddelanden. Push-meddelandena är knutna till enheten och iOS ger ingen möjlighet att stänga av den när användarens loggas ut.

Android: om användaren loggas ut, kommer en Android-enhet inte att ta emot push-meddelanden. Android ger möjlighet för att styra att push-meddelanden kan inaktiveras när användaren loggat ut.