För att spara på batteriet på din smartenhet, se till att du stänger av Neato-appen när den inte används.

Så här kan du stänga eller stoppa Neato-appen:

• iOS: Dubbelklicka på hemknappen, svep uppåt över appens bild för att stänga den. Klicka på hemknappen igen när du är klar.
  • Android: Öppna enhetens inställningar, Tryck på Appar under Enhet, välj Neato-appen från listan och klicka Tvinga avslutning. Eller tryck och håll nere hemknappen, välj Neato-appen och tryck på “X” för att stoppa appen.