Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Kan jag hämta Neato appen till andra smartenheter för att fjärrstyra roboten?

Ja, kan du ladda ner Neato appen för iOS eller Android till andra smartenheter och fjärrstyra roboten. När du har hämtat appen till en andra enheten, öppna den och logga in på ditt Neato-konto, använd e-postadressen och lösenordet för ditt konto. OBS: du måste använda e-post och lösenord för samma konto när du loggar in från andra enheter.

Dina robotar är associerade med ditt Neato-konto och inte smartenheten. OBS: både din smartenhet och roboten måste vara på samma SSID-nätverk för att använda den manuella rengöringsfunktionen på din Neato-app.

När du har loggat in kommer du att se dina robotar på skärmen Mina Robotar – du kan nu styra dina robotar från annan smartenhet.