Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Vad händer om min Neato-app säger att min robot är OFFLINE men min robot visar att den är ansluten på LCD-skärmen?

Kontrollera följande om din Neato-app säger att din robot är OFFLINE:

1. Se till att din robot står på laddningsstationen, är laddad och att fyllda staplar signal_strength_icon  visas i det övre vänstra hörnet av LCD-skärmen. Om du inte ser fyllda Wi-Fi-staplar i det övre vänstra hörnet, tryck på VÄLJ-knappen på LCD-skärmen, välj Inställningar och Wi-Fi och kontrollera att dess kryssruta är markerad.
  2. Kontrollera att Wi-Fi-routern fungerar korrekt. Testa detta genom att använda din smartenhet så att du kan ansluta till nätverket. Om smartenheten kan ansluta sig till Wi-Fi-nätverket, då fungerar Wi-Fi-routern som den ska.
  3. Om steg 1 och 2 stämmer, prova att starta om din robot genom att hålla ned HEM-knappen i 15 sekunder. Roboten kommer att stängas av och efter 10 sekunder kommer roboten automatiskt att starta om. Kontrollera Neato-appen för att se om din robots status är REDO FÖR STÄDNING eller om dess status fortfarande är OFFLINE (detta kan ta mellan 30 sekunder och tre minuter).
  4. Om Steg 2 inte fungerade, försök med att stänga av din Neato-app och starta om den igen. Gör följande för att stänga av Neato-appen:
    1. iOS: Dubbelklicka på hemknappen, svep uppåt över appens bild för att stänga den. Klicka på hemknappen igen när du är klar.
    2. Android: Öppna enhetens inställningar, Tryck på Appar under Enhet, välj Neato-appen från listan och klicka Tvinga avslutning. Eller tryck och håll nere hemknappen, välj Neato-appen och tryck på “X” för att stoppa appen.

Om du fortfarande har problem klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.