Vad gör jag om jag har ett dolt nätverk?

Vissa människor håller sitt Wi-Fi-nätverk dolt som en extra säkerhetsåtgärd. Neato-roboten stöder dolda 2,4 GHz-nätverk som är konfigurerade med WPA och WPA2 och använder TKIP-, PSK- och AES/CCMP-kryptering. Att ansluta din robot till ett dolt nätverk liknar att ansluta till ett icke-dolt nätverk förutom att du under installationen måste skriva in namnet (SSID) för det dolda nätverket i stället för att välja från listan på din mobila enhet. OBS! SSID-namnet är skiftlägeskänsligt.

screen_shot_connect_your_robot