Varför började min Neato att städa igen vid ett tillfälle som jag inte hade schemalagt?

Din Neato har en funktion för automatisk laddning och återupptagning. Om roboten behöver laddas innan den har städat klart går den tillbaka till laddningsstationen. När den väl har laddats fortsätter den automatiskt där den slutade. Så även om det kan se ut som att den börjar trots att du inte har schemalagt det fortsätter den egentligen bara med det den höll på med.