Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Vad är ECO-läge och TURBO-läge på Botvac Connected?

Du kan ställa in roboten för att rengöra huset med hjälp av ECO-läget eller TURBO-läget.

• eco_mode_icon ECO-läget är tystare och tar längre tid.
  • turbo_mode_icon TURBO-läget är en kraftfullare rengöring med högsta sugkraft och med snabbare roterande borste som är optimerad för att fånga upp mer skräp.

ECO-och TURBO-lägena är bara tillgängliga på Botvac Connected.

Användning av ECO-och TURBO-lägena på robotens kontrollpanel och Neato-appen:

ECO- och TURBO-drift med hjälp av robotens kontrollpanel

• Standardinställning är TURBO-läge för rengöring av hela huset och punktvis rengöring som startas på roboten – med en av knapparna HUS- och PUNKTRENGÖRING på LCD-skärmen.
  • För att ändra standardinställningen för all rengöring som startas på roboten, gå till hemskärmen tryck VÄLJ > Huvudmeny > Rengöring > och markera eller avmarkera kryssrutan för ECO-läge. Om kryssrutan är markerad så är ECO-läge standardinställning vid rengöring.
  •  För all schemalagd rengöring kan du välja mellan TURBO- och ECO-läge.

ECO- och TURBO-drift med Neato-appen:

•  TURBO-läge är standardinställning vid rengöring då denna startas från Neato-appen. Du kan inte ändra denna standardinställning.
  •  För individuella rengöringstillfällen, kan du innan du börjar, ändra inställning från TURBO- till ECO-läge.
  •  För all schemalagd rengöring kan du välja mellan TURBO- och ECO-läge.