Vad är ECO-läge och TURBO-läge på Botvac Connected?

Du kan ställa in roboten för att rengöra huset med hjälp av ECO-läget eller TURBO-läget.

• eco_mode_icon ECO-läget är tystare och tar längre tid.
  • turbo_mode_icon TURBO-läget är en kraftfullare rengöring med högsta sugkraft och med snabbare roterande borste som är optimerad för att fånga upp mer skräp.

ECO-och TURBO-lägena är bara tillgängliga på Botvac Connected.

Användning av ECO-och TURBO-lägena på robotens kontrollpanel och Neato-appen:

ECO- och TURBO-drift med hjälp av robotens kontrollpanel

• Standardinställning är TURBO-läge för rengöring av hela huset och punktvis rengöring som startas på roboten – med en av knapparna HUS- och PUNKTRENGÖRING på LCD-skärmen.
  • För att ändra standardinställningen för all rengöring som startas på roboten, gå till hemskärmen tryck VÄLJ > Huvudmeny > Rengöring > och markera eller avmarkera kryssrutan för ECO-läge. Om kryssrutan är markerad så är ECO-läge standardinställning vid rengöring.
  •  För all schemalagd rengöring kan du välja mellan TURBO- och ECO-läge.

ECO- och TURBO-drift med Neato-appen:

•  TURBO-läge är standardinställning vid rengöring då denna startas från Neato-appen. Du kan inte ändra denna standardinställning.
  •  För individuella rengöringstillfällen, kan du innan du börjar, ändra inställning från TURBO- till ECO-läge.
  •  För all schemalagd rengöring kan du välja mellan TURBO- och ECO-läge.