Vad är det ultra-effektiva filtret?

Neatos nya ultra-effektiva filter passar alla robotdammsugare av modellerna Botvac Connected, Botvac D Series och Botvac. Den nya utformningen ger dig möjlighet att:

• Enkelt plocka ut filtret från dammbehållaren utan att något skräp faller ut
  • Extra stort filter som fångar så små partiklar som 0,3 mikron, som mögel och husdjursmjäll.
  • Den nya konstruktionen har en ny filterinsats som underlättar rengöring.