Vilka Wi-Fi-nätverk stöder Botvac Connected.

Botvac Connected Series använder Wi-Fi för att ansluta till internet. Det finns två frekvensband som vanligen används för Wi-Fi-kommunikation: 2,4 och 5 GHz. De flesta trådlösa routrar kan konfigureras för att stödja båda banden. Botvac Connected Series använder endast 2,4 GHz-bandet för att ansluta till internet. Den stöder inte det trådlösa 5 GHz-bandet.

Neato-appen visar automatiskt bara tillgängliga 2,4 GHz trådlösa nätverk när du ansluter din robot.

Om du vill ansluta din robot till ett dolt nätverk se till att det är ett 2,4 GHz-nätverket annars får du ett felmeddelande på din robot. Felmeddelandet du får är:  “Felaktigt Wi-Fi-lösenord eller router. Försök igen.”