Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Vilka är fördelarna med Li-jonbatteri i Botvac Connected?

Botvac Connected levereras med ett laddningsbart Li-jonbatteri med längre livslängd. Batterier ger längre rengöringspass med upp till 120 minuter i ECO-läget och upp till 90 minuter i TURBO-läget. Vi rekommenderar att du gör en första laddning över natten och sedan ser till att hålla roboten på sin laddningsstation mellan rengöringarna. Som med alla laddningsbara batterier, kommer batteriet att försämras med tiden och någon gång i framtiden kommer det att behöva bytas ut. Livslängden på batteriet beror på hur ofta du dammsuger och den omgivning där din Neato städar. OBS: Neatos Li-jonbatteri fungerar bara med robotdammsugarna Botvac Connected. OBS: körtiderna kan variera beroende på omgivning och golvtyp.