Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kan jag använda Neato-appen med robotdammsugarna XV Series, Botvac Series eller Botvac D Series?

Neato-appen fungerar bara med robotdammsugarna Botvac Connected. Om du har andra Neato-robotar kommer inte Neato-appen att fungera med dem. Du kan köpa en Neato Botvac Connected hos en av följande återförsäljare.

Var denna artikel till hjälp?

  Back