Jag skapade ett Neato-konto på Neatos webbplats. Kan jag använda samma e-post och lösenord för att logga in på Neato-appen?

Ja, använd Neatos e-post och lösenord som du använder för att logga in på ditt Min Neato-konto på webben för att logga in på Neato-appen. Det är ett konto som du kan använda för att logga in på på webben eller i Neato-appen.
OBS! I Neato-appen kan du bara se dina anslutna robotar.
OBS! Du kan se alla dina robotar (XV Series, Botvac Series, Botvac D Series och Botvac Connected) i ditt Min Neato-konto på webben.