Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Var kan jag hämta iOS- och Android-apparna för Neato Botvac Connected?

iOS- och Android-apparna för Neato Botvac Connected finns för närvarande tillgängliga för nedladdning från App Store och Google Play i följande länder:

  • USA
  • Kanada
  • Österrike
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Italien
  • Spanien
  • Sverige
  • Storbritannien
  • Belgien
  • Danmark
  • Finland
  • Nederländerna
  • Norge
  • Schweiz
  • Australien
  • Nya Zeeland
  • Kina
  • Hong Kong
  • Malaysia
  • Singapore
  • Taiwan
  • Thailand
  •  Vietnam

Neato kommer att lägga till ytterligare platser i framtiden.

Var denna artikel till hjälp?

  Back